Reviews

Vs Boston
Vs Boston
8 Februari 2024
Leuk vriendelijke jonge man gaat leuk met de kids om en hele mooie duidelijke foto's
Dina Sobhi (TheDinaSobhi)
Dina Sobhi (TheDinaSobhi)
30 Januari 2024
Super mooie foto’s gemaakt. De fotograaf werkt zorgvuldig en is super gepassioneerd wat weer heel leuk is om mee samen te werken. Hij staat open voor nieuwe ideeën wat ook heel leuk is. En je voelt je veilig om als je op de shoot staat met hem en het team!
Fenice de Freitas Pereira
Fenice de Freitas Pereira
26 Januari 2024
Ik heb een zwangerschaps shoot gedaan. Niet de standaard We zijn helemaal all in gegaan. De foto’s zijn zo mooi geworden! Alsof hij uit een boekje kwam! Veel geduld en voelde mij zo op mij gemak! 100% aanrader!
Sheetal Ramcharan
Sheetal Ramcharan
18 Januari 2024
Ik heb meerdere malen leuke en fijne fotoshoots gehad met Ulrich, zeker een aanrader! De communicatie is heel fijn en levert de foto’s ook snel, top!
Shimara Jap
Shimara Jap
16 Januari 2024
Ik heb een aantal keren met Ula samen gewerkt en hij is altijd super enthousiast, professioneel en we maken er altijd een gezellige shoot van!
Amalia Esajas
Amalia Esajas
15 Januari 2024
Miranda Lakerveld
Miranda Lakerveld
15 Januari 2024
Super lieve man die mee denkt hoe je de perfecte foto's krijgt
Sharmeen
Sharmeen
15 Januari 2024
Hessel
Hessel
14 Januari 2024
Een kerst shoot gehad, was echt top. Fotograaf wist precies wat hij wilde en speelde in op de wensen van de klant. En in een hele relaxte sfeer waardoor de foto's met de kinderen snel en goed gelukt waren. Prima fotograaf
Charon Van Dam
Charon Van Dam
14 Januari 2024
Mijn beide zwangerschappen zijn vastgelegd door Ulrich. In eerste instantie kende ik Ulrich nog niet, maar ik voelde mij al snel op mijn gemak bij hem. Hij creëert een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de shoot. Ik voelde mij als een prinses behandeld omdat hij vaak vroeg naar mijn mening en wensen en ook door de visagie die er was. Ik wilde graag professionele, mooie en unieke foto's van mijn zwangerschappen waarmee ik met trots kon terugkijken naar mijn mooie zwangere lichaam. Niet alleen de foto's en de zwangerschappen, maar ook de shoots zelf zie ik als mooie herinneringen aan een bijzondere tijd in mijn leven. Dit alles heeft hij zo goed weten vast te leggen! Ook tijdens de shoots waarbij mijn gehele lijf zichtbaar was, voelde ik mij op mijn gemak gesteld en is het zo vastgelegd dat ik mij er zelfverzekerd over voel. Ulrich bewerkt de foto's ook heel mooi, zonder de schoonheid van de originele foto te verliezen. Tijdens de shoot weet hij je in je kracht/van je mooiste kant vast te leggen. Hier geeft hij ook goede tips en aanwijzingen voor. Tevens werkt hij heel knap met de schaduwen en verlichting, waardoor je bijzondere plaatjes krijgt. Hieruit blijkt zijn ervaring. Er is ruime keuze tussen verschillende sets/achtergronden, rekwisieten en prachtige jurken zodat je samen een sfeer kunt creëren die jij wilt. Ulrich communiceert voor en na de shoot vriendelijk, duidelijk en snel. Hij is ook vlot met de nabewerking zodat je snel het resultaat krijgt. De foto's van Ulrich zijn meer dan slechts foto's. Het zijn kleine kunstwerkjes! Ik ga zeker nog eens terug naar Ulrich!

Kom in contact

Laat me de eer hebben om jullie unieke verhaal te vertellen door middel van mijn lens. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we de details kunnen bespreken en een onvergetelijke herinnering kunnen creëren.