Algemeen

Bij het bevestigen van een fotoshoot gaat de klant akkoord met de hieronder vermelde algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Esajasphotography. Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage kenbaar maken. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door de fotografe worden aangepast.
Het auteursrecht van de foto’s blijft te allen tijde bij de fotografe. Dit houdt in dat de foto’s niet voor andere dan privé-doeleinden worden gebruikt. De fotografe behoudt zich het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken voor haar website, portfolio, social media en marketing doeleinden. Dit betreft enkel de foto’s die ook naar de klant zijn/worden verstuurd. De foto’s mogen niet bewerkt worden door bijv gebruik te maken van fotofilters. Mocht de klant hier niet mee akkoord gaan, dient dit bij de voorafgaand aan de betaling duidelijk schriftelijk of telefonisch aangegeven te worden.

Betaling en Levering

Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen, dat u met deze betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen in overleg met beide partijen. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk een factuur met daarop een beschrijving van de bestelling, de kosten en de bankgegevens om de factuur te voldoen. De betalingstermijn van uw factuur is 7 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien u het verschuldigde bedrag niet of niet volledig voldaan heeft binnen de betalingstermijn, wordt de afspraak geannuleerd met de kans dat er een andere fotoshoot wordt geboekt op de geplande datum. Indien de betaling niet op de geplande datum binnen is, kan de fotograaf de fotoshoot afzeggen. U kiest voor Esajasphotography, omdat de stijl van deze fotograaf u aanspreekt. Uit iedere fotoreportage wordt een selectie van de foto’s gemaakt. De fotografe is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op foto’s die niet geselecteerd zijn. De geselecteerde foto’s
worden op hoge resolutie, zonder logo, uiterlijk 14 dagen na de fotoshoot digitaal verstuurd naar de klant (via Wetransfer of Pixieset).

Annuleren

Geschiedt de annulering 7 dagen voorafgaand aan de fotoshoot, krijgt de klant 100% van het aankoopbedrag teruggestort. Annulering kan uitsluitend schriftelijk (via email of whatsapp) of telefonisch tot uiterlijk 2 dagen voor de geplande datum voor teruggave van 75% van de aankoop. Indien de afspraak binnen 48 uur voor de fotoshoot wordt geannuleerd door de klant, is er geen sprake van teruggave. Bij een eerdere opzegging kan in overleg met de fotografe gekeken worden naar een vervangende datum. Afhankelijk van de reden gaat de fotografe al dan niet akkoord met het verplaatsen van de fotoshoot.
Indien de weersvoorspellingen der mate slecht zijn, dat dit de fotoshoot op een buitenlocatie kan beïnvloeden kan de fotografe de fotoshoot verplaatsen naar een andere datum. Dit gaat altijd in overleg met de klant.