Fotografie is magie

Ervaar de magie van een fotoshoot en ontdek de tijdloze schoonheid die vastgelegd kan worden in elke klik. Een fotoshoot gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden; het is een moment van zelfexpressie, een viering van persoonlijkheid en een kans om de prachtige nuances van het leven te vangen. Na de fotoshoot blijven de herinneringen levendig en tastbaar, dienend als een blijvende herinnering aan speciale momenten. Ontdek de vreugde van het delen, het koesteren van dierbare connecties en het creëren van een visueel verhaal dat voor altijd bij je blijft. Laat de camera je wereld vastleggen en geniet van de blijvende waarde van elke schitterende foto.

Laat de magie van jouw verhaal tot leven komen! Boek nu jouw eigen betoverende fotoshoot en leg de mooiste momenten vast die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om een portretsessie, familiefoto’s of een speciale gelegenheid, wij staan klaar om jouw unieke verhaal te vangen in adembenemende beelden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de tijdloze schoonheid die we samen kunnen creëren. Laat geen moment voorbijgaan, reserveer jouw fotoshoot en omarm de herinneringen die blijven stralen!

FAQ

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 35 weken. Zo is de buik op zijn mooist en voel jij je hopelijk ook nog goed.

Als de baby rond de 5/6 maanden is, kan de mommy and me shoot plaats vinden.

Jazeker! Ik heb verschillende body’s en doeken en nog wat jurken en accessoires.

Partners mogen altijd mee met elke shoot. Hier komen geen kosten extra bij.

Na de shoot ontvangen jullie binnen 1 week een online galerij met hier in alle onbewerkte foto’s. Uit deze galerij kunnen jullie dan op jullie eigen gemak de foto’s thuis rustig bekijken en uitkiezen.

De studio is gevestigd in Amersfoort-Noord. Er is een parkeerplaats op eigen terrein. Ook is de studio goed te bereiken met OV.

Jazeker, u kunt uw afspraak 2 maal kosteloos verzetten door contact met ons op te nemen via de email, telefoon of het contactformulier. Dit kan tot 48 uur voor de aanvang van de shoot.

Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak, dan zal het volledige bedrag worden ingehouden.

Dat doe ik niet. De RAW bestanden zijn onbewerkte beelden die je niet zomaar kan gebruiken. Mijn werk is dan ook de foto’s te selecteren en in mijn stijl bewerken. Zo sta ik ook volledig achter mijn eindproduct.

Fotoshoots zijn ook mogelijk in het buitenland. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen per email.

Kom in contact

Laat me de eer hebben om jullie unieke verhaal te vertellen door middel van mijn lens. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we de details kunnen bespreken en een onvergetelijke herinnering kunnen creëren.